вівторок, 21 червня 2016 р.

Друга річниця

Ну, не будемо казати про те, що час біжить, вже два роки...

Хто не вірить, може пересвідчитись: http://damyktest.blogspot.com/2014/06/1.html

То можна кинуту погляд на пройдений шлях? Чому ні. Коротенько так. В два прийоми, бо видається, що у цього проекту сьогодні є саме два наслідки.



Перший

Миколаївський Демальянс, на який була націлена пропозиція, сайт собі запровадив.

Ось він: http://mk.dem-alliance.org/

У жодному разі я не хочу сказати, що сайт запроваджений внаслідок реалізації саме цього проекту, це було б смішно. Але не можна заперечити, що і моя тодішня пропозиція певну позитивну роль відіграла.

Втім, тоді були сподівання, що то тільки перший крок, що сайт буде розвиватись. Були і поради щодо цього: https://news.pn/ru/public/143933

Не так сталося: сайт залишився, здається, у первинному стані, звісно, не с точки зору новин, а саме його концепції. Хоч є і приємна зміна, що стосується прграми. Але про це, мабуть, іншим разом.


Другий

Кольорові партії (про це тут: http://partocrat.blogspot.com/2016/06/blog-post_9.html ) не хочуть показувати свої місцеві організації в процесі політичної роботи. Бо нема ані організацій ані роботи. Є офіси підприємства політичного профілю. А хіба підприємства розповідають про свою роботу? Ну, щось показують як вітрину, але дуже дозовано. Очікувати від них відкритості і намагання залучити майбутнього виборця до спільної роботи абсолютно марно.

Щоправда, мені відомо про дві Фейсбук групи:

- Відродження (див. https://www.facebook.com/groups/deputatizdvora/?fref=ts )

- і Южноукраїнського БПП (див. https://www.facebook.com/groups/739869772809139/?fref=ts ).

Ну, зрозуміло, що це не сайти. І те, як працюють ті групи, яку інформацію вони подають, просто підкреслює кольоровий характер тих партій.

А може я чогось не помітив? Буду радий помилитись. А поки що картина миколаївського партійного сайтобудування виглядає саме так - не надто оптимістично.

Немає коментарів:

Дописати коментар